Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σεμινάριο για προοπτικές των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων από ΤΕΙ Ηπείρου

Το ΤΕΙ Ηπείρου διοργάνωσε σεμινάριο συγκριτικής αξιολόγησης (benchmarking seminar) με θέμα «Οι προοπτικές των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Έργου INNOVA – Διεθνές Κέντρο Εφαρμοσμένης Γνώσης για την Καινοτομία στις Μεσογειακές Χώρες που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και στόχοι του σεμιναρίου ήταν:

1. Να ενισχυθεί η γνώση γύρω από την τοπική αγορά με τον εντοπισμό και την αναγνώριση των δυνατών σημείων και των αδυναμιών των προϊόντων και των υπηρεσιών σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με τα αγροτικά προϊόντα & τα τρόφιμα, ώστε να προσδιοριστούν με σαφήνεια οι σημαντικότερες ανάγκες για εκπαίδευση και εξειδίκευση,

2. Να αναλυθεί το πλαίσιο προκειμένου να δημιουργηθούν καινοτόμες υπηρεσίες που θα δώσουν σε όλους όσοι σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό τομέα την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις νέες προτάσεις βελτίωσης και τα νέα εργαλεία ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...