Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Η μεταφορά μαθητών

Ενημερωτική συνάντηση με τους Δημάρχους Ηπείρου και με αντικείμενο τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα έχει  η Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα  Γεωργακοπούλου - Μπάστα, την Τετάρτη και ώρα 12.30 στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Βορείου Ηπείρου 20) στα Ιωάννινα.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Εσωτερικών για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκομένων στην προετοιμασία των διαδικασιών για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν ως στόχο τόσο την ενημέρωση εκ μέρους των Δήμων για τις διαδικασίες που ακολούθησαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, όσο και τη διερεύνηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τη διενέργεια των διαγωνισμών,  με σκοπό να βρεθούν τρόποι επίλυσής τους, ώστε να είναι έτοιμοι κατά την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Να υπενθυμίσουμε  ότι με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» η αρμοδιότητα μεταφοράς μαθητών από τον τόπο διαμονής στο σχολείο φοίτησης μεταφέρθηκε στους Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...