Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πρέβεζα: "Όχι" από την Αριστερή Παρέμβαση για παρέμβαση στον Παντοκράτορα

Οι παρατάξεις Αριστερή Παρέμβαση πολιτών δήμου Πρέβεζας και περιφέρειας Ηπείρου, εκτιμούν «ότι τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματα της επιτροπής αγώνα κατά του Λιμενικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη έργο το οποίο γίνεται με κριτήριο την ανταγωνιστικότητα.

Η λειτουργία του στα πλαίσια της αγοράς δρομολογεί άλλη μια επιχειρηματική δραστηριότητα σε βάρος του περιβάλλοντος και των κατοίκων όχι μόνο της περιοχής αλλά και όλης της Πρέβεζας», σημειώνουν.

«Ως δημοτική και περιφερειακή κίνηση καταγγέλλουμε τις προηγούμενες νομαρχιακές και δημοτικές διοικήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ), την σημερινή περιφερειακή διοίκηση (ΝΔ-ΛΑΟΣ) που αποφάσισαν και προχώρησαν το έργο, αλλά και την σημερινή δημοτική αρχή (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που «αργεί» να πάρει θέση, δημιουργώντας κλίμα τετελεσμένων.

Οι Παντοκρατορίτες να αποφασίσουν τι παρέμβαση χρειάζονται για τους λίγους αλιείς τους. Το λιμάνι της πόλης να χρηματοδοτηθεί ως αποκλειστικά δημόσια περιουσία και οι επεμβάσεις (οι λεγόμενες αναπλάσεις) στις παραλίες να γίνουν χωρίς τσιμέντο, επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδικό κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες για δωρεάν διασκέδαση και αναψυχή», καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...