Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αγνή Σμπόνια: «Οφείλουμε να σταθούμε ειλικρινείς και να αναγνωρίσουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε λάθη».

Την αισιοδοξία της ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να διαψεύσει όλους εκείνους που τα τελευταία περίπου δύο χρόνια προβλέπουν την καταστροφή και το χάος εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής Αγνή Σμπόνια σημειώνοντας ότι η ψήφος της 6ης Μαϊου δεν θα αφορά μόνο τη χώρα μας που βιώνει μια πρωτοφανή κρίση αλλά ολόκληρη την Ευρώπη και από το αποτέλεσμα της καθορίζονται οι εξελίξεις για τα επόμενα χρόνια.

«Όλοι εμείς οι προοδευτικοί πολίτες και η νέα γενιά, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι. Να αναδείξουμε την εναλλακτική πρόταση, για μεταρρυθμίσεις σε όλους τους κρίσιμους τομείς, για να αναδειχτούν όλες εκείνες οι δημιουργικές δυνάμεις της χώρας, να αναδειχτούν οι φρέσκες ιδέες που έχουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι» τόνισε μεταξύ άλλων η κα Σμπόνια υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προωθήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα απαντάει στο αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Μια ανανέωση που θα συμβάλλει στην προώθηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων και θα περιορίσει τις συντεχνίες, τις μειοψηφίες και τα συμφέροντα εκείνα που σήμερα εμποδίσουν κάθε αλλαγή.

«Οφείλουμε σήμερα να σταθούμε ειλικρινείς απέναντι στην κοινωνία και να αναγνωρίσουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε λάθη και παραλείψεις που πλήγωσαν τους πολίτες και απογοήτευσαν τη μεγάλη πλειοψηφία όσων μας στηρίζουν. Έκανε πίσω αρκετές φορές και δίστασε να προωθήσει πολιτικές που ήταν απαραίτητες για τη χώρα, φοβούμενο το πολιτικό κόστος» τόνισε η κα Σμπόνια, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ με ηγέτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους νέους ανθρώπους δίνει τη μάχη να κερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία και να βγει από το αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...