Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Δύναμη ανάπτυξης για την Ήπειρο.Mεγάλος χορηγός στην ''Πίτα του Ηπειρώτη''.

Τον ρόλο του ως σταθερός υποστηρικτής των τοπικών κοινωνιών και ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας επιβεβαιώνει καθημερινά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

 Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα έδωσε δυναμικό παρόν στην κοπή της πίτας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, στην οποία ήταν μεγάλος χορηγός.

 Τα δίκτυο καταστημάτων του ΤΤ έχει ισχυρότατη παρουσία στην Ήπειρο και στα Γιάννενα, με τους εργαζόμενους και τα στελέχη να συμμετέχουν στις τοπικές εκδηλώσεις, που έχουν πολύ μεγάλη πολιτιστική -και όχι μόνο- σημασία για την ευρύτερη περιοχή.

Η εκδήλωση «Η Πίτα του Ηπειρώτη 2012» ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ηπείρου και τα 75 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που εκπροσωπεί επάξια την ηπειρωτική αποδημία στον ελλαδικό χώρο.

Έστειλε δε πολλαπλά μηνύματα ελπίδας, δύναμης, ενότητας και αισιοδοξίας, εκφράζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αξίες του ηπειρώτικου και γενικότερα του ελληνικού πολιτισμού, αφού χάρη και στη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης από την τηλεόραση ΕΡΤ World και το ραδιόφωνο της ΕΡΑ στα Γιάννενα, έσμιξε όλους τους Ηπειρώτες στη γενέτειρα και στην αποδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...