Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αδιαχώρητο στην ''Πίτα του Ηπειρώτη'' του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου.


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που οργάνωσε ο πάντα δραστήριος σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου Αττικής. Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζωγράφου αποδείχτηκε για μία ακόμη χρονιά μικρή να φιλοξενήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ανάμεσά τους ο πρώτος άνδρας της πόλης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καλλίρης, ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνος Κωνής,που εκπροσώπησε το Διοικητικό Συμβούλιο, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης, η αντιδήμαρχος κα Μαρία Βαρσαμιδάκη, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Γρίβας, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Στεργίου, ο Ηπειρώτης πρώην υπουργός Υγείας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρώην υπουργός κ. Θεόδωρος Δαμιανός, ο πρώην υφυπουργός,βουλευτής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην γενικός γραμματέας ΥΠΕΚΑ κ. Σπύρος Παπαδόπουλος ο τέως Νομάρχης Νίκος Βατάλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλιππιαδιατών Αθήνας κ. Ντίνος Στράτος, Πρόεδροι Ηπειρωτικών Αδελφοτήτων, αλλά και άλλων φορέων της περιοχής, χορηγοί της εκδήλωσης και πλήθος κόσμου.

Άψογος οικοδεσπότης ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Μήνυμα προς τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου εκφώνησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καλλίρης, που ζήτησε την συνεργασία του συνδέσμου σε δράσεις αλληλεγγύης.

Ένα από τα παλαιότερα μέλη του συνδέσμου ο κ. Τάσος Σαπρίκης αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά και τους αγώνες των Ηπειρωτών, εξάροντας τον πατριωτισμό τους με λαμπρά παραδείγματα τους εθνικούς μας ευεργέτες και τους Σουλιώτες και τις Σουλιώτισσες.

Ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης, ευχήθηκε καλή χρονιά με τη σκέψη μας, όπως είπε, να είναι στραμμένη ιδιαίτερα στους Ηπειρώτες της Βορείου Ηπείρου.

Ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Κωνταντίνος Κωνής, πέρα από τις ευχές, αναφέρθηκε στην σημασία που δίνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίια, για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία και παρέμβαση στα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών,όλων των Ηπειρωτικών Συλλόγων, αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των Ηπειρωτών στους Συλλόγους και τις Αδελφότητες, αυτή μάλιστα την κρίσιμη οικονομική περίοδο που καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες μας,γεγόνος που σύμφωνα με τους ειδικούς, θα αποτελέσει κλείδι για την ανάκαμψη, αλλά και την δυνατότητα ξεπεράσματος της κρίσης και κλείνοντας προσκάλεσε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη» που θα διοργανωθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.


altΣτη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισ-κόμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν εκδότες Μ.Μ.Ε. για την προσφορά τους στην ανάδειξη της Ηπείρου. 

Τυχερό το Hpeiros.gr
Μεταξύ των τυχερών της πίτας ήταν και το Hpeiros.gr, καθώς μας έτυχε το ένα από τα δύο φλουριά. 

alt

Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Κώστας Κωνής, ο Πρέδρος του Συνδέσμου Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο Βουλευτής Β' Αθήνας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ευχαριστίες στους χορηγούς.

Πάντα δίπλα στον σύνδεσμο Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Ευάγγελος Μπότσιος, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «ΤΟ ΣΕΡΑNO» που συνέβαλε πολύπλευρα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης, τους οποίους ο σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά, ήταν:
Τα ζαχαροπλαστεία - Catering: Άραχθος, ΑΦΟΙ Καγκέλη, «Το Σπιτικό».
Τα αρτοποιεία: Κυπριακή Γωνία, ΑΦΟΙ Θεοδώρου Λέκκα.
Αναψυκτικά -ποτά: Καφετέρια 222 (Τέρμα Παπάγου), Γούμενος Λάμπρος (Σπηλιωτοπούλου 16).
Δ. Χρυσά - Ασήμι - Μπιζού: «ΕΛΞΙΣ» (Κρατερού 22 0 Άνω Ιλίσσια), Slevori (Λ. Παππάγου 73, Ζωγράφου).
Ε. Άνθη - Φυτά - Στολισμοί: Ρώιμπας Γεώργιος ( Τέρμα Ηρ. Πολυτεχνείου).
Το διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου Ηπειρωτών Δήμου Ζωγράφου είναι το εξής: Πρόεδρος: Κώστας Παπακωνσταντίνου, Γεν. Γραμματέας: Σπύρος Ζ. Σπύρου. Μέλη: Κώστας Ανυφαντής, Γιώργος Ρώιμπας, Λάμπρος Γούμενος, Γιώργος Γούσης, Λεωνίδας Αγγέλης, Λαμπρινή - Νικολάου Κοτσαρίνη, Σοφία Τάτση -Γιώτη, Μαίρη Ευθυμίου -Σταυρινίδου, Σοφία Παππά του Γρ.

Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...