Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις για την προβολή της Περ. Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου υπέβαλε δυο προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 906.510 ευρώ στην «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, που αφορούν στην προβολή της.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση αφορά στη δημιουργία διαδικτυακής πύλης διαχείρισης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου, με προτεινόμενο προϋπολογισμό 509.220 ευρώ. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ενιαίας Τουριστικής Πύλης της Ηπείρου.
 
Στόχος είναι να δίνεται η δυνατότητα στο επισκέπτη να μπορεί να οργανώνει τις διακοπές του στην Ήπειρο (κρατήσεις δωματίων, εισιτηρίων κλπ). Επίσης, στόχος είναι το υλικό του Portal να είναι διαθέσιμο με τη χρήση διαφόρων Μέσων, όπως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο υπολογιστής παλάμης, το κινητό τηλέφωνο, κ.α.

Επιπλέον, θα ενσωματώνει εργαλεία διάδρασης μεταξύ πολιτών, συλλόγων και των διαχειριστών της πύλης. Η δεύτερη πρόταση αφορά στην ολοκληρωμένη εφαρμογή ενημέρωσης αγροτών – πολιτών και προώθησης των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας, με προτεινόμενο προϋπολογισμό 397.290 ευρώ. 
 
Μέσω της εφαρμογής αυτής, τα αγροτικά προϊόντα της Ηπείρου θα μπορούν να διαφημιστούν και να είναι ορατά στο ευρύτερο κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με πιθανό αποτέλεσμα την εκδήλωση ενδιαφέροντος από νέους αγοραστές και την αύξηση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...