Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής του ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε η ΕΕΑ

Τρέχει και δεν φθάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση εξαιτίας οφειλής της ηπειρώτικης ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή Κώστα Λουμπούτη.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ σε 17 παιχνίδια της περιόδου 2008-2009 έκανε προσφυγή στις 15 Ιουλίου 2009 για να μείνει ελεύθερος και να εισπράξει τα δεδουλευμένα του. Αν και πέρασαν σχεδόν δυόμισι χρόνια και παρά τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων ο ποδοσφαιριστής δεν εξοφλήθηκε.

Ο ΠΑΣ καλείται άμεσα να τακτοποιήσει την οφειλή και μέσα στο επόμενο 20ήμερο να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Παρόμοιες κυρώσεις (κατάπτωση εγγυητική επιστολής) επιβλήθηκαν ακόμη από την ΕΕΑ στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη, Νέα Καβάλα, Καστοριά, Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην ΚΑΕ Πανελλήνιος, για οφειλές προς αθλητές και άλλα φυσικά πρόσωπα.

-Tην παραίτηση του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατέθεσε με σημερινή του επιστολή ο εκπρόσωπος του σωματείου κ. Χρίστος Τσαγκας και αυτή πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 633/10-11-2011.Είναι η πρώτη από τις τέσσερις αποφάσεις τις οποίες πήρε το Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη συνεδρίαση της 5/11/2011 η οποία επικυρώθηκε και με την 110/7-11-2011 απόφαση του διευρυμένου Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...