Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Αδελφότητα Κουκλιωτών Ιωαννίνων


Η χοροεσπερίδα Αδελφότητας Κουκλιωτών Ιωαννίνων, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, ώρα 21.00', στο ''στέκι της γεύσης'', Κύμης 157 και Σκουφά 30, Ηράκλειο Αττικής, στην έξοδο της Αττικής οδού, από την Κύμης.

Αγαπητοί μας συγχωριανοί και φίλοι σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Αδελφότητάς μας! Το καθιερωμένο μας ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 9 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ. Και φέτος θα γίνει μαζί και η κοπή της πίτας και η εμφάνιση του χορευτικού μας!

Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε, να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε στα ακούσματα του κλαρίνου του Βασίλη Τόλη με το συγκρότημά του καθώς και του συγχωριανού μας Ανδρέα Κων/νου Μανίκα! Το ραντεβού μας είναι στο Κέντρο το "ΣΤΕΚΙ της γεύσης" (Λεωφ.Κύμης 157 & Σκουφά 30, έξοδος Αττικής Οδού Κύμης). Η τιμή πρόσκλησης προσαρμόστηκε στις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας και ορίστηκε στα 20 Ευρώ με πλήρες μενού, ποτά, αναψυκτικά και φυσικά τη μουσική! Σας περιμένουμε λοιπόν να περάσουμε όμορφα και να ξεχάσουμε έστω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας!

Τηλ.επικοινωνίας: Πρόεδρος κ.Σταύρος Ζώτος: 6909370842

τηλ.μαγαζιού: 210-2840555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...