Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων» για τους καταναλωτές της Άρτας

Η Διόραση ΝΕΤ, στα πλαίσια της εφαρμογής του «Προνόμιο Επιστροφής χρημάτων», για τη στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς και προϊόντων, ενημερώνει φορείς, επαγγελματίες και καταναλωτές της Άρτας.

Η νέα υπηρεσία στήριξης αγορών, αφορά πρωτίστως , την προώθηση των τοπικώς παραγομένων προϊόντων της Άρτας, πέραν των ωφελημάτων για το αγοραστικό κοινό.

Καλούμε τους καταστηματάρχες της Άρτας (εκτός των αλυσίδων και καταστημάτων μη Ελληνικών συμφερόντων), στην ενημέρωση του προγράμματος.

Προσκαλούμε επίσης, τους Προέδρους καταναλωτικών και άλλων κοινωνικών ομάδων, για ενημέρωση από την πλευρά των καταναλωτών, όπου μαζί με τους εμπόρους, θα είναι οι ωφελημένοι του εγχειρήματος.

Παράλληλα, απευθύνουμε την πρόσκληση στο Δήμο, Εμπορικό Σύλλογο και προέδρους κοινωνικών ομάδων όπως, Α.Μ.Ε.Α. Τρίτεκνων -πολύτεκνων, συλλόγων Υπαλλήλων, εκπαιδευτικών, αστυνομικών, συνταξιούχων, κ.α. παρέχοντας τη δυνατότητα, να τους δοθεί κατά προτεραιότητα το “Προνόμιο Επιστροφής” .

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο της Άρτας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00 το απόγευμα.

Το προνόμιο θα παρουσιάσει ο διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων της Διόραση ΝΕΤ, κ. Χριστόφορος Μίχου.

Με το “Προνόμιο Επιστροφής”, επιστρέφονται στους πελάτες χρήματα από τις αγορές τους, ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικών καρτών! μέσα από το σύστημα διαχείρισης, στον τραπεζικό λογαριασμό τους κάθε μήνα, έτσι καταργούμε τις δαιδαλώδη και πολλές φορές σκοτεινές διαδικασίες, συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων κλπ, ανταμείβοντας τον πελάτη σας με μετρητά στο λογαριασμό του!!!

Το κάθε κατάστημα, μπορεί να συνεργάζεται στο “Προνόμιο Επιστροφής” με μεγάλα οφέλη, αφού από κάθε κλάδο, συμβάλουμε λίγες επιχειρήσεις ανά είδος (3-4 στις 10), ενισχύοντας τη ρευστότητα και εκτοξεύοντας την πελατειακή τους βάση στα ύψη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η οικονομική δυσπραγία, οδήγησε στην οικονομία των κερμάτων, παραμερίζοντας την μέχρι πρότινος αδιαφορία των καταναλωτών, για τις μικροδιαφορές τιμών στα προϊόντα.

Έτσι οι πελάτες, αναζητούν συστήματα εξοικονόμησης χρημάτων, διότι πλέον στην Ελλάδα η έρευνα πριν από κάθε αγορά, γίνεται σχολαστικότερη, σε μεγάλης ή και μικρότερης αξίας προς αγορά προϊόντα.

Με το Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων, οι καταναλωτές παρακάμπτουν τους ανταγωνιστές σας και οδηγούνται για το συμφέρον τους στη δική σας επιχείρηση, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο Emporiko.gr, βάζει το κατάστημά σας εύκολα μέσα στο σπίτι του καθενός, ελκύοντας νέους πελάτες.

Τον κωδικό Προνομίου αποκτούν Χωρίς Κόστος όλοι οι καταναλωτές, με προτεραιότητα σε επιλεγμένες ή ευπαθείς ομάδες, με τη συμβολή και των φορέων της τοπικής κοινωνίας, π.χ. Α.Μ.Ε.Α. οικογένειες Τρίτεκνες -πολύτεκνες, δημοτικούς εργαζόμενους, δημ. υπάλληλων ή οικογενειών με φοιτητές, συνταξιούχους, αγρότες, αλλά και άλλες καταναλωτικές.

Το σημαντικότερο είναι ότι το Προνόμιο έχει ισχύ σε όλη την επικράτεια, έτσι τα καταστήματα σας κερδίζουν και από τον μετακινούμενο πληθυσμό (φοιτητές, τουρισμός, Αντιπρόσωποι, Στρατός, κ.α.), αφού το Προνόμιο ισχύει παντού δλδ, Μία Κάρτα ένας Κωδικός, όλη η Ελλάδα!

Ιδιαίτερα ασφαλώς είναι τα οφέλη, για τους τοπικούς καταναλωτές – πελάτες και παραγωγούς!

Ο άριστος τρόπος προβολής των καταστημάτων και προϊόντων, σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, άμεσα και χωρίς κόστος ουσιαστικά, αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο διαφήμισης, με δυνατότητες προβολής και video, βάζοντας εύκολα την επιχείρησή σας, μέσα στο σπίτι του καθενός.

Οι καταναλωτές – πελάτες, ενημερώνονται διεξοδικά για τις “Προνομιακές” αγορές τους, στο www.Empοriko.gr, όπου δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικό τρόπο προβολής των συνεργατών, βάζοντας “τάξη” στον χαοτικό κόσμο του Ιντερνέτ !

Το προνόμιο δεν έχει κανένα κόστος και καμία συνδρομή για τους πελάτες – καταναλωτές, ούτε καμία άλλη ειδική υποχρέωση θα έχει στο μέλλον.

Το λογισμικό διαχείρισης Επιστροφών, σε ότι αφορά τις μεταφορές-καταθέσεις χρημάτων, υποστηρίζει με τα συστήματά της, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Τελικά το Προνόμιο είναι εργαλείο πώλησης στα χέρια κάθε επαγγελματία, που μέχρι τώρα διέθεταν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες και συνήθως, ξένων συμφερόντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...